Iratkozz fel az email listámra

SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM

Érezted már valaha, hogy a világ sokkal több annál, mint amit látsz belőle?  

Gyakran nehéz megfejteni, hogy mit akarnak mutatni az érzéseink, sokszor nehéz vagy szinte lehetetlennek tűnik  észrevenni és érteni a jelzéseket, amiket kapunk. A nehéz érzelmi helyzetek ráébreszthetnek arra, hogy kell lennie valamilyen magyarázatnak. 

A LÉLEKZET Spirituális Önismereti Tanfolyam egy átalakító képzés, mely során ráébredhetsz, hogy mi miért történik az életedben és kaphatsz válaszokat az életed kérdéseire. Az elméletből és gyakorlatból álló tanfolyam kísérője a pszichikus érzékelés, vagyis a belső képességek kifejlődése és megerősödése. A tanfolyam végén már nem kívülállóként figyeled életed történéseit, hanem annak szerves alkotójává és nem elszenvedőjévé leszel. Ha szeretnél ide eljutni, jelentkezz az alábbi e-mail címen!

Tárd fel belső lehetőségeidet, fogadd el az átalakulást és találd meg a valódi énedet!

Gyerekkorom óta érzékeltem, hogy valóságunk messze túlmutat fizikai érzékszerveinken. Számos transzcendentális jelenség megélése egy olyan káoszhoz vezetett bennem, amihez csak a megértés hozhatott rendet.

A csakráink, ezek a bennünk élő energiaközpontok nem csupán misztikus fogalmak, hanem tudatállapotok is, a személyes fejlődésünk útján. A Szívcsakrához, a feltétel nélküli szeretet állapotához az út a Napfonat csakrán keresztül vezet, és a józan eszünk megőrzése kulcsfontosságú ezen az úton! Mélyen legbelül mindannyian rendelkezünk kiaknázatlan képességekkel, de meg kell tanulnunk, hogyan férhetünk hozzájuk. Azt mondják: „A mennyországba a poklon keresztül vezet az út”. Ez azt jelenti, hogy az élet nem csupa napsütés, és nem kerülhetjük el a nehézségeket. Ahogy azonban az önismeret útját járjuk, elkezdünk dolgozni önmagunkon. Különböző elméletekben, technikákban és gyakorlatokban merülsz el, amelyek segítenek felismerni, feldolgozni, kidolgozni a múltad fájdalmait és útközben megérted az „Ahogy fent, úgy lent” ősi bölcsességét. Ezzel párhuzamosan a külső világról a belső énedre helyezed át a hangsúlyt, erősödnek belső képességeid, egyre érzékenyebbé, fogékonyabbá válsz a megfoghatatlanra, a láthatatlanra. Ezt az utat kínálja számodra a Spirituális Önismereti Tanfolyam.

MI AZ A SPIRITUÁLIS ÖNISMERET?

Spirituális Önismeret

Talán elgondolkodsz azon, hogy „Mi az a spirituális önismeret, és miért van rá szükségem? Hiszen már ismerem magam”. Így van, ismered a neved, a címed, tudod, hogy szereted a palacsintát és utálod azt a rosszindulatú Bözsi nénit, de mi a helyzet a felszín alatti mélységekkel? Elmondhatod-e igazán, hogy ismered a belső világod fortélyait? Az utazás az első hét csakrával kezdődik; ezek alkotják önismereted alapját. „Gnothi seauton!” – Ismerd meg önmagad! Csak szilárd alapokra építhetsz teljes életet. Ha a különböző módszerek elsajátítása ellenére is nehézségekkel küzdesz, az annak a jele lehet, hogy az alapvető önismereted nincs rendben. Ennek a kihívásnak a leküzdéséhez kínáljuk a Spirituális Önismereti Tanfolyamot. Ez a tanfolyam az elméletet és a gyakorlatot, valamint a pszichikus érzékelésed fejlesztését és erősítését ötvözi, hogy átfogó eszköztárat adjon neked önmagad mélyebb megismeréséhez.

Mit kapsz a Spirituális Önismereti Tanfolyamon?

⭐ Megtanulod a különleges Spirituális Önismereti meditációt, ami mindig mély nyugalmat biztosít számodra és kaput nyit a lelked suttogásához. 

⭐ Felfedezed a Hermetika ősi tanítását, és azt, hogyan vezethet az önismeret és a spirituális fejlődés felé.

⭐ Felfedezed az életedet alakító, sorsodat irányító szerepeket.

⭐ Felfedezed az energiaközpontjaid összetettségét és azt, hogyan befolyásolják jóllétedet és személyes fejlődésedet.

⭐ A spirituális fejlődés szakaszain haladsz át, magasabb szintre emelkedsz és mélyebb megértést szerzel a saját fejlődésedről.

⭐ Holisztikus betekintést szerzel a kapcsolataidba, küzdelmeidbe és átalakulásodba.

⭐ Gyakorlatokkal és technikákkal kézzel fogható eszközöket kapsz a belső világod ápolásához, az univerzummal való kapcsolódáshoz, ami a belső érzékelésed fejlődését eredményezi.

⭐ Felfedezed az „Ahogy fent, úgy lent” ősi bölcsességét a saját életedben is. A tanfolyam végére már nem kívülállóként figyeled életed történéseit, hanem annak szerves alkotójává és nem elszenvedőjévé leszel. 

A spirituális önismeret azért hatékony, mert az élet felszínén túlmutat, és az egyéneket a belső világuk felfedezésére és a mély igazságokhoz való kapcsolódásra irányítja.

Rózsás Andrea 2013-ban állította össze és kezdte el a Spirituális Önismereti Tanfolyam tanítását. 2021. óta LÉLEKZET Spirituális Önismereti Koordinátorokat képez, akikkel együtt vezeti a résztvevőket ezen a figyelemre méltó önfelfedező utazáson. Reggeli, esti és egész napos csoportjaik több városban és helyszínen indulnak, és az eredmények magukért beszélnek. A Spirituális Önismereti Tanfolyam elkötelezett munkája számtalan életben eredményezett hihetetlen átalakulást.

A Spirituális Önismereti Tanfolyam IDŐTARTAMA:

A TANFOLYAMOT KÉTFÉLE FORMÁBAN VÉGEZHETED EL, MINDKÉT ESETBEN HAVONTA EGYSZER TALÁLKOZUNK:

9 ALKALOMMAL 2,5 ÓRA

9 alkalommal találkozunk személyesen, minden hónapban egyszer 2,5 órára. Van lehetőség jelentkezni délelőtti, illetve esti csoportokba. Elfoglaltság esetén a csoportok között átjárás lehetséges! Ismétlők is jöhetnek ismétlői áron. Fizetni havonta lehet.

4 ALKALOMMAL 1 NAP

4 -szer találkozunk 1-1 teljes napra havonta egyszer: 1. nap: 9.30-16.30. 2.nap: 10.00-16.30. 3.nap: 10.00-16.00. 4.nap: 10.00-16.00. Ismétlők is jöhetnek ismétlői áron. Fizetni havonta lehet.

HELYSZÍNEK: A tanfolyam a Koordinátorok által már több városban is elérhető! Görgess lejjebb!

Készen állsz, hogy elindulj az önismeret és a spirituális növekedés útján, ami képessé tesz arra, hogy elfogadd valódi énedet és felszabadítsd belső potenciálodat?

Ne várj tovább! Csatlakozz a Spirituális Önismereti Tanfolyamhoz, és indulj el a teljesebb és megvilágosodottabb élethez vezető úton.

Jelentkezz e-mailben és minden tudnivalót elküldünk! E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

A Spirituális Önismereti Tanfolyam a LÉLEKZET EMELKEDÉS PROGRAM első szintje.

Szeretettel várlak téged is!

Rózsás Andrea 

A LÉLEKZET Emelkedés Program vezetője, Önismereti- és Felemelkedés Tréner, Tanúsított Feminine Power™ Transzformációs facilitátor (csoport coach) és Feminine Power™ Transzformációs vezető, Humánegészségügyi Hangterápia mester, Hivatalos felnőttképző (Nyilvántartási szám: B/2020/000064).

Következő kezdési időpontok Andreával:

GYŐRÚJBARÁT

4 x 1 nap

Havonta egyszer, összesen 4 alkalommal találkozunk 1-1 teljes napra: 1. nap: 9.30-16.30. 2.nap: 10.00-16.30. 3.nap: 10.00-16.00. 4.nap: 10.00-16.00. Ismétlők is jöhetnek ismétlői áron. Fizetni havonta lehet.

Minden további információról e-mailben küldünk tájékoztatást. Kérlek jelentkezz a következő címen és minden tudnivalót megkapsz!

E-mail: andrea@lelekzethaz.hu 

9 alkalommal 2,5 óra

Minden hónapban egyszer találkozunk összesen 9 alkalommal.

Kezdési időpont:

A pontos kezdésről, helyszínről, további információkról e-mailben küldünk tájékoztatást. Kérlek jelentkezz a következő címen és minden tudnivalót megkapsz! E-mail: andrea@lelekzethaz.hu 

További helyszínek, időpontok, árak:

BUDAPEST, GÖNYŰ, GYŐR, GYÁL, KALOCSA, KESZTHELY, NAGYSZENTJÁNOS, PANNONHALMA, SOPRON, SZEKSZÁRD, SZENTENDRE, ZALAEGERSZEG …

Tanfolyamvezetők: Batu-Hámorszki Ildikó, Jakabné Domonkos Anikó, Jandovics Nikoletta, Mészáros Zsuzsanna, Schulig Andrea Mimi, Suller Krisztina, Tukora-Németh Brigitta LÉLEKZET Spirituális Önismereti Koordinátorok.

Időpontok, ár, érdeklődés, jelentkezés: https://felemelkedes.com/spiritualis-onismereti-koordinatorok/.