Iratkozz fel az email listámra

EGYÉNI, SZEMÉLYES TRANSZFORMÁCIÓ

Transzformáció a racionalitás és az intuitív tudás arany középútján egy teljesen új, XXI. századi transzformációs módszerrel, intuitív látásmóddal és relaxáló, tisztító hangfürdővel. 

Átalakulás

AZ EGYÉNI, SZEMÉLYES TRANSZFORMÁCIÓ RÉSZEI

Személyes:

Az átalakítás személyes találkozó során történik.

Transzformáció: 

Közösen megtaláljuk mi okozza az elakadásodat, majd segítek azt átalakítani, hogy felülemelkedj rajta.

A racionalitás és az intuitív tudás arany középútján:

Az amerikai Women Centered Coaching, Training and Leadership Intézetben három évig képződtem és gyakoroltam nemzetközi coachokkal, facilitátorokkal és vezetőkkel. Az intézet tudományos, piacvezető módszerével és az intuitív tudásommal vezetlek ki az elakadásodból. Az intuitív tudás azt jelenti, hogy egy erős intuitív képességgel születtem, amit a diplomám megszerzése után hosszú évek tanulásával és fejlesztésével kimunkáltam és megbízható forrássá vált számomra, mondjuk úgy, eggyé váltam vele. Így tudok biztonságos utat mutatni a Felemelkedésedben. A Felemelkedésről itt olvashatsz: https://felemelkedes.com

Hangfürdő:

2014-ben Hang- és Regzésterápiát tanultam egy éven keresztül, ahol elsajátítottam tibeti hangtálas, gongos, terápiás hangvillás, illetve összetettebb hangterápiás eljárásokat és módszerkombinációkat, később pedig elvégeztem a Hangterápia Mesterkurzust is. A tanultakat azóta rendszeresen alkalmazom.
A rezgés periodikusan ismétlődő állapotváltozás, ami átrezegteti a testet és fokozott működésre készteti. A hangterápiás eszközökkel végzett hangfürdő harmonizálja a test-lélek-szellem egységét, jó közérzetet biztosít. A résztvevő felöltözve fekszik vagy ül kényelmesen, relaxál és engedi, hogy a hangok átjárják. Már maga ez az állapot nagyon jó hatással van mindenkire. A hangfürdő első szakaszában harmóniát teremtünk, majd kirezegtetjük az elakadásokat. Lelassulnak a gondolatok, az érzések kavalkádja megszűnik. A hangterápiás eszközök varázslatos hangja mellett belső csend és béke tapasztalható. A hangfürdő után megbeszéljük a tapasztalatokat. Sokan úgy érzik, mintha kicserélték volna őket és aznap éjszaka nagyon jól, nyugodtan alszanak. Az álmok fontos üzeneteket hoznak ekkor. 
Mire jó az egyéni hangfürdő?
Relaxál; földel (stabilabbá tesz); harmonizálja az energiaközpontokat; oldja a stresszt; kitisztítja az elakadásokat. A szív energiájának stabilizálását támogatja; harmonizálja az idegrendszert.  Auratisztítás., Mentális réteg tisztítása; Angyalhang – kapcsolódás a magas rezgésű energiákhoz.
A hangfürdő ellenjavallt: pészméker, kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás, láz, tumor, epilepszia, mélyvénás trombózis, nyílt seb, vérzés esetén és a terhesség első 3 hónapjában.  

Egyéni személyes transzformáció hangfürdővel

A LÉLEKZET Egyéni, személyes transzformáció díja:
1. alkalom: 30 000 Ft / 3 óra,
2. és minden további alkalom: 20 000 Ft/ 2 óra.

Jelentkezés: andrea@lelekzethaz.hu

Szeretettel várlak!
Rózsás Andrea

RÓZSÁS ANDREA

Rózsás Andrea

Diplomája mellett hivatalos felnőttképző (Nysz: B/2020/000064), Feminine Power™ Certified Transformational Facilitator and Leader/Feminin Erő Transzformációs facilitátor és vezető, képzett Hangterápia Mester, Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, Integrated Energy Therapy®  Master-Instructor-Trainer, a LÉLEKZET® Emelkedés Program, a LÉLEKZET® Feminin Erő Program és a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. A LÉLEKZET név a szimbólummal a saját bejegyzett védjegye.

Andrea mélyen elkötelezett abban, hogy a nőket a jelenlegi énjük fölé emelje, hogy elérjék a magasabb szintű lehetőségeiket és ezt a racionális és az intuitív tudás arany középútján teszi transzformációs facilitációval, a belső érzékelés és a feminin erő fejlesztésével, a spirituális önismeret és a tudatosság növelésével. Mindezzel a Felemelkedésért dolgozik, amivel 2007 óta foglalkozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyveiben nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít egy magasabb szinten megvalósítani önmagad. 

Andrea több száz tanfolyamot, programot vezetett több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él.  A bemutatkozását itt találod: https://femininero.hu/rozsas-andrea/