Iratkozz fel az email listámra

EMELKEDÉS PROGRAM 2021.

A jelenlegi világunk átalakulóban van és én egy olyan új világ építését támogatom, ahol az emberek a Felsőbb Énjüket élik, vagyis a jelenleginél magasabb fejlettségi szinten, bölcsebben, boldogabban, békében, elfogadásban élnek és a megerősödött belső képességeiket természetes módon használják. Egy olyan új világ építését támogatom, ahol az emberek figyelnek egymásra, összhangban élnek a Természettel, az Univerzummal és örömmel segítik egymást. Ehhez egy felsőbb szinten szükséges megvalósítani önmagunkat.

Vannak kulcsaim a Felemelkedéshez és ha azon gondolkodsz, ha azt tervezed, hogy egy magasabb szintre szeretnéd emelni az életedet, de fogalmad sincs hogyan kezdj hozzá vagy hogyan folytasd a már elkezdett emelkedésedet, akkor az Emelkedés Program nagy segítségedre lehet. Az Emelkedés Programnak 4 szintje van és az első 3 szinten bárki, bármelyik szintre bekapcsolódhat. Ezek a szintek egymástól függetlenül is elvégezhetők.

AZ EMELKEDÉS PROGRAM SZINTJEI:

1. SZINT: A SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM
Az 1. szint az, amit mindenkinek ajánlok, aki még nem végezte el, teljesen kezdőknek és haladóknak is. Nagyon sok pozitív tapasztalatunk van a LÉLEKZET Spirituális Önismereti Tanfolyammal kapcsolatban, amit 2013 óta tanítok és idén először szeptemberben Budapesten indítom. Havonta 1 alkalommal 2-3 órára találkozunk 9 hónapon át.

2. SZINT: A FELEMELKEDÉS TANFOLYAMOK:

A fenti tanfolyamok mellett ide tartoznak a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) és a LÉLEKZET Felemelkedés Óra , valamint A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI spirituális önismereti könyv kártyacsomaggal, ami egy önállóan végezhető képzés: https://felemelkedes.com/a-felemelkedes-rozsai/

3. SZINT: A TE FELEMELKEDÉSED ÁTALAKÍTÓ, ONLINE WORKSHOP SOROZAT

A Felemelkedés a hétköznapokban történik. Csatlakozz hozzánk és a Felemelkedés-modell alapján megteremtjük az Új Énedet, hogy képessé válj egy felsőbb szinten megvalósítani önmagad! A workshop sorozat során olyan Felemelkedés képességeket fejlesztesz ki, melyekkel lesz elég bátorságod, tudásod, tapasztalatod, önbizalmad, hogy a tudatosságod felsőbb szintjére emelkedj és azt az életet éld, amire születtél!

4. SZINT: SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI KOORDINÁTOR KÉPZÉS
A képzésen való részvétel feltétele az Emelkedés Program első és második szintjének elvégzése.
A LÉLEKZET Spirituális Önismereti Koordinátor jogosulttá válik a:

  • LÉLEKZET Spirituális Önismereti Tanfolyam tanítására, illetve a
  • LÉLEKZET Szeretetkör vezetésére.

Itt és most a háromdimenziós világunk végén, én az emelkedésre hívlak benneteket! Emelkedjetek fel az elakadásból, a háromdimenziós erősen korlátolt tudat
állapotából! Nagy szeretettel várlak a LÉLEKZET EMELKEDÉS PROGRAMRA!

EMELKEDJ VELEM!

Rózsás Andrea
Lélekzet alapító, Felnőttképző (Nysz: B/2020/000064)

Bemutatkozás:
https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas