Iratkozz fel az email listámra

A TUDATOSSÁG FEJLESZTÉSE:

Rózsás Andrea

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI KÖNYV KÁRTYACSOMAGGAL
ÚTMUTATÓ A FELEMELKEDÉSHEZ

Felemelkedés Rózsái, Rózsás Andrea

Nincs vesztegetni való időnk! Új világot építünk.

A Felemelkedés Rózsái a Felemelkedés kézikönyve, ami elméleti és gyakorlati útmutatást tartalmaz a Felemelkedéshez, ahhoz a változáshoz, ami az egész jelenkori emberiséget érinti. A könyv tanításokat tartalmaz többek között a félelem energiájának átalakításáról, a világvégéről, vallásról, harcról, egóról, kristályokról, angyalokról, hangokról, a spirituális érettségről, intuícióról, Felemelkedésről.

A FELEMELKEDÉS az emberiség kollektív, belső átalakulási folyamata, ugrásszerű fejlődése. – Rózsás Andrea.

A Felemelkedés mindenkit érint. Téged is!
A Felemelkedés rózsái közelebb visznek saját erődhöz.

Ez a kézikönyv átsegít azokon a nehézségeken, melyekbe a Felemelkedés útján ütközöl. Útmutatásokat tartalmaz mit szükséges tenned ahhoz, hogy mihamarabb kilépj személyiséged félelem alapú börtönéből és belépj szíved ragyogó Új Aranykorába. A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI Spirituális Önismereti könyvben többek között választ találsz arra is, miért nem szereted önmagad megannyi próbálkozás után sem és gyakorlati módszert kapsz arra, hogyan győzd le a félelmeidet és hogyan ültesd a hétköznapokba a spirituális tudást.

A könyvet olvasva, a gyakorlatokat rendszeresen végezve, a saját életedben felbukkanó jelzéseket tudatosan feldolgozhatod, a nehézségeidet, negatív minőségeidet átalakíthatod, és így visszanyered erődet, egyre magabiztosabbá, egyre boldogabbá válhatsz, és egy új módon mutathatod meg magad a világnak. 

Önállóan, a saját ütemedben végezhető képzés.

A cél, hogy elérj az Új Aranykor tudatállapotába.

A könyv a kártyacsomaggal egy önállóan, a saját ütemedben végezhető képzést nyújt, és abban segít, hogy mihamarabb kilépj személyiséged félelem alapú, fájdalmas börtönéből és beléphess szíved ragyogó Új Aranykorába. Az aktuális spirituális önismereti feladatra irányítja a figyelmedet, mellyel egyre éberebbé, tudatosabbá válsz és az útmutatásokat követve rendszeresen a gyakorlatba ültetheted a tanítást, ami így élő tudássá válhat benned Felemelkedésed útján.

Mindeközben megtalálod önmagad valódi kincseit és szeretetre táruló szívedet szimbolizáló rózsák nyílnak Szíved Virágoskertjében.

 Az egyéni és a közös cél ugyanaz, mégpedig a karma kerekét magunk mögött hagyva elérni az Új Aranykor tudatállapotába.

Egy valódi kincskeresésre hívlak!

Amit a Felemelkedés Rózsái a számodra kínál:

 • 31 témában rövid tanítások: pl. a félelem átalakításáról, világvégéről, harcról, vallásról, egóról, kristályokról, angyalokról, hangokról, spirituális érettségről, intiícióról, Felemelkedésről;
 • használati útmutatás;
 • könnyen elvégezhető gyakorlatok;
 • egyszerű kreatív munka;
 • 31 színes kártyalap;
 • kártyahúzás 3 napos ciklusokban;
 • kártyahasználat a ciklus befejezése után;
 • eszköz a nehézségeid felismeréséhez és átalakításához;
 • a szeretet, a hit, a bölcsesség útján való fejlődés, rezgésszint emelkedés;
 • a tudatosság fejlesztése;
 • a belső érzékelés fejlődése;
 • megértést, hogyan emelkedj ki a megszokásból és hogyan válj bábból életed alakítójává;

Mindezt egy gyönyörű díszdobozban, ami könnyen elfér a táskádban.

Kiknek ajánlom?

Olyan embereknek, akik tudatosságra törekednek, akik képesek önmagukért tenni, tanulni, tapasztalni, fejlődni szeretnének, hogy a kezükbe vegyék az életük irányítását.

Javasolt minimum korhatár: 21 év.

Kiknek nem ajánlom?

A gyakorlatok végzése nem, vagy kizárólag terapeutájuk belegyezésével ajánlott pszichoterápiás kezelés alatt állóknak, illetve nem végezhetőek önállóan az orvostudományi értelemben pszichés betegségben szenvedőknek. A Felemelkedés alapja az egészséges személyiség.

***

„A könyv a belső harmónia felfedezésének, a lelki-pszichikai önismeret fejlődéstanának kézikönyve. „A Felemelkedés Rózsái” a tudáson túli tapasztalat jeleinek érzékelését, a tudatalatti szignálok fogadásának lehetőségeit mutatja be. Mindezekhez az ajánlott módszertana a tanulás, a keresés, az ön-edukáció. Segédeszközként képeket kínál szemlélődésre, és egy rózsafej ábrát, kiszínezésre. Komplex, kidolgozott rendszerrel találkozik az érdeklődő olvasó. A műfajon belül ez a könyv feltétlenül a legkiválóbbak közül való.”- Dr. Kerekes Pál PhD, egyetemi docens, irodalomtudomány – könyvtártudomány.

***

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI KIADVÁNY MÁR ANGOLUL IS MEGJELENT!

ROSES OF ASCENSION: https://rosesofascension.com/book/

***

INFORMÁCIÓK

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI
Spirituális önismereti könyv kártyacsomaggal

Magánkiadás 2017 © Rózsás Andrea
Minden jog fenntartva!

 A Felemelkedés Rózsái könyvben található illusztrációk, a borítókép és a kártyacsomagban található képek Mészáros Zsuzsanna alkotásai. A Felemelkedés Rózsája (Aranyrózsa) kivételével a képek, illetve a másolatok megrendelhetőek a művésznél a következő e-mail címen: meszaros.zsuzsanna99@gmail.com

Könyv: 170 oldal, kötés: puhatáblás, ragasztókötött.
Kártyacsomag: 31 db színes kártyalap.
Könyv és kártyacsomag kemény díszdobozban.
ISBN: 978-615-00-3288-7 (második kiadás)

MEGRENDELÉS:

Kérlek töltsd ki az alábbi Megrendelőt, utald el a könyv árát a postai szállítási díjjal együtt ide: VENUS LINE KFT 11737007-20738295 és a közleménybe légy szíves írd be a saját nevedet és a könyv címét. Az utalandó összeg 1 db kiadvány rendelése belföldre: 6000 Ft + 990 Ft szállítási díj. Az utalandó összeg 1 db kiadvány rendelése esetén az EU-ba: 6000 Ft + 3800 Ft szállítási díj. Az EU-n kívüli országokba a szállítási költség országonként változhat.

A kitöltött megrendelő és az elutalt összeg beérkezése után online számlát küldünk és a könyve(ke)t 1-5 munkanapon belül postázzuk.

INFÓ: ANDREA@LELEKZETHAZ.HU

ARANY TITOK:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁJA

A rózsa a szerelmet és a szenvedélyt jelenti a fizikai síkon, a feltétel nélküli szeretet az asztrális síkon. Mindezek felett a szellemi síkon titkot rejt. Mégpedig mély titkot, ami az emberiség nagy része előtt hosszan rejtve maradt. Ez a titok napjainkban feloldódni látszik. A titok nem titok többé, Fény derül az Igazságra.

Most beavatlak benneteket is e mély titokba, hogy elmétekkel megértsétek, szívetekkel tápláljátok és részesévé váljatok Ti is mindannyian!

A titok a Felemelkedés. A képen a Felemelkedés Rózsáját látjátok. Az Aranyrózsa, a Felemelkedés szimbóluma.

Ezt a titkot hosszan őrizgettük, tápláltuk és élesztgettük, míg végül formát öltött. Az Aranyrózsa elkészítésére Mészáros Zsuzsanna barátnőmet kértem fel, aki 2007 óta szerves részévé vált a Felemelkedés munkának is. Amikor elkészült a festménnyel és a kezemben tartottam, éreztem, hogy Zsu ezt a szívével, a szívéből készítette, ahogy már előtte is biztos voltam benne, hogy így fogja. Aztán újra titokban őriztük és vártuk, hogy eljöjjön az idő. Ezer hála és köszönet érte Zsu!