Iratkozz fel az email listámra

ARANY MESTER TANFOLYAM FELKÉSZÍTŐ KÉPZÉS

2024-ben tizedik éve tanítom az Arany Mester tanfolyamot (2015-ben tanítottam először) és ennyi idő alatt rengeteg tapasztalatot, bölcsességet és útmutatást gyűjtöttem ahhoz, hogy hogyan lehet a Felemelkedés tanítást és az arany energia gyakorlatokat átadni úgy, hogy az a legmagasabb szinten segítse a fejlődését minden résztvevőnek. A 2024-es év az az év, amikor elérkezett az idő, hogy átadjam ezt a tudást nektek egy új, különleges képzés formájában azért, hogy ti is taníthassátok az Arany Mester tanfolyamot és általatok még több ember megismerkedjen az arany energiával és életre keltse az Aranyszív energiaközpontját.

Az ARANY MESTER TANFOLYAM FELKÉSZÍTŐ KÉPZÉSEN megtanulod hogyan tanítsd a Felemelkedés-Arany Mester tanfolyamot és azt is megérted „honnét” érdemes tanítani. Miközben egy belső emelkedésen mész keresztül, felszabadítod a benned rejlő arany erőt, amivel egy magasabb szintre emeled önmagadat és amivel magasabb szinten szolgálhatod a tanítványaidat.

Az Arany Mester Tanfolyam Felkészítő Képzéshez már nagyfokú spirituális önismeretre, Felemelkedés tudatosságra és energia érzékelésre van szükség, a jelentkezőknek képesnek kell lenniük az arany energiamunkára. Ezeket mind elsajátíthatjátok az Emelkedés Programban, amit az elmúlt 10 évben építettem és amit bárki könnyedén követhet és alkalmazhat a mindennapokban. 

Az Arany Mester Tanfolyam Felkészítő Képzéshez a fentiek mellett tanítási tapasztalat is szükséges, mindez azért, hogy a képzés elvégzése után, amikor elkezded tanítani az Arany Mester tanfolyamot, akkor biztonságban és emelkedetten tudd majd tartani az egész csoportot, magadat is beleértve. 

Gondolom, most már látod, hogy az Arany Mester Tanfolyam tanítása magas szintű tudást és képességet követel meg és ezért meg is teszünk mindent. A képzésre azok jelentkezhetnek, akik elvégezték az Emelkedés Program mind a 4 szintjét és Spirituális Önismereti Koordinátorként tanítanak. 

A legelső Arany Mester Tanfolyam Felkészítő Képzés időpontja:

2024. július 5. péntek

Ha bármilyen kérdésed van, vagy további információra van szükséged, bátran lépj kapcsolatba velem: andrea@lelekzethaz.hu

Remélem, hogy hamarosan találkozunk!

Szeretettel: 
Rózsás Andrea

A LÉLEKZET Emelkedés Program vezetője

Bemutatkozás: https://felemelkedes.com/