Iratkozz fel az email listámra

FELEMELKEDÉS ONLINE PROGRAMOK:

MINDEN HÓNAP ELSŐ VASÁRNAPJÁN:

LÉLEKZET FELEMELKEDÉS ÓRA VIDEÓ

Felemelkedés Online Programok - Lélekzet Felemelkedés - Rózsás Andrea

A LÉLEKZET FELEMELKEDÉS ÓRA egy  lehetőség számodra, hogy a félelem világából a szeretet világába emelkedj és segíts a többieknek is!

A LÉLEKZET® Felemelkedés órán felemeljük a rezgésszintedet, hogy ragyogó legyen a napod! Megtanulsz egy védelmet biztosító és emelkedést hozó technikát, megismerkedsz egy fontos szimbólummal, valamint elárulok egy titkot az energia működéséről is! 26 alkalommal vasárnap reggelente 8 órakor élő, online Felemelkedés órákon együtt emelkedtünk több száz résztvevővel. A videó előnye, hogy ezentúl nem csak minden hónap első vasárnapján, hanem bármikor elvégezheted az Arany energia gyakorlatot. A Felemelkedés óra a LÉLEKZET® EMELKEDÉS PROGRAM része.

FELEMELKEDÉS ÓRA VIDEÓ:

https://youtu.be/yxrfU4-YpJg

Felemelkedés szív - Rózsás Andrea

SZERVEZETT SZERETETKÜLDÉS (SZESZE) 101.

2022. szeptember 10. szombat 20 óra

8pm CEST / 7pm BST / 2pm EDT /11am PT

Engedd, hogy elvezesselek Szíved Virágoskertjébe, ahol nyugalom van, béke és szeretet!

RÉSZLETEK: https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

Felemelkedés Online Programok - Szervezett Szeretetküldés - Rózsás Andrea
Felemelkedés szív - Rózsás Andrea

A TE FELEMELKEDÉSED

ÁTALAKÍTÓ ONLINE VIDEÓ WORKSHOP SOROZAT

Felemelkedés Online Programok - Te felemelkedésed - Rózsás Andrea

VIDEÓN AZ OTTHONOD KÉNYELMÉBŐL! NÉZHETED A WORKSHOPOKAT

A TE FELEMELKEDÉSED WORKSHOP SOROZAT ELSŐ RÉSZE AZ ALAPOK 4 WORKSHOPBÓL ÁLL.

A FELEMELKEDÉS-MODELL ALAPJÁN MEGTEREMTJÜK A SAJÁT FELEMELKEDÉS ALAPODAT.

Időpontok, a workshopok témái, ár: https://felemelkedes.com/a-te-felemelkedesed-atalakito-online-workshop-sorozat/

Szeretettel várlak!

Rózsás Andrea 

Bármilyen további kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal: andrea@lelekzethaz.hu

Bemutatkozás, programok: https://felemelkedes.com/bemutatkozas/

Felemelkedés szív - Rózsás Andrea

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás