Iratkozz fel az email listámra

BELSŐ ISTENNŐ

Felemelkedés tanfolyam 3, Belső Istennő, Rózsás Andrea

A BELSŐ ISTENNŐ ÉBRED, ÚJ FÖLD ÉPÜL.

A FELEMELKEDÉS TANFOLYAMOK EGYMÁSRA ÉPÜLŐ FEJLŐDÉSI SZAKASZOK. A FELEMELKEDÉS TANFOLYAM 3 – A BELSŐ ISTENNŐ A 3. SZAKASZBA LÉPÉST JELENTI, AMIT RENGETEG TANULÁS, FOLYAMATOS ÖNISMERETI- ÉS ENERGIAMUNKA ELŐZ MEG. 

A Belső Istennő tanfolyamra csak a Felemelkedés 2.- Felsőbb Én tanfolyamot végzettek jelentkezhetnek. A Felsőbb Én tanfolyamon elsajátított módszerek és az azzal elért emelkedett állapot képezi a Belső Istennő tanfolyam alapját. Ennek hiányában a tanítvány nem tud mire építkezni.

A BELSŐ ISTENNŐ TANFOLYAM RÉSZEI:

FELOLDÁS
BEAVATÁS
A KEHELY
FELSZABADÍTÁS
FÖLDANYA SZERTARTÁS

Időpont:  szombat 10.00 – 17.00.

Helyszín: Győr, Budapest

Ár: 33 ezer Ft. Az ár magában foglalja az oklevelet, munkafüzetet, tollat, a tanfolyamon elfogyasztott ásványvizet, teát, kávét, süteményt.

Max. létszám: 8 fő.

A Lélekzet Felemelkedés tanfolyamok Magyarországon nem akkreditált képzések.

REGISZTRÁCIÓ:

Jelentkezz e-mailben és kérlek várd meg a válaszlevelünket, amiben minden szükséges információt elküldünk! 

E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

A tanfolyam díja: 33 000 Ft, melyből 10 000Ft az előleg + 23 000Ft a helyszínen a workshop megkezdése előtt fizetendő. Előleg: 10 000Ft. Az előleg elutalásához szükséges adatokat e-mailben küldjük.

A díj magába foglalja a workshopon elfogyasztott ásványvizet, teát, kávét, süteményt, valamint a jegyzetfüzetet és tollat is. 

A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé. A jelentkezéssel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondás: A tanfolyam első napjához viszonyítottan 10 munkanappal korábbi lemondás esetén 3000 Ft adminisztrációs költség kivételével az előleg visszafizetésre kerül banki átutalással vagy 1 éven belül a teljes előleg felhasználható Rózsás Andrea tanfolyamain a szabad helyek függvényében. 10 munkanapon belüli lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

Fontos szerepet játszol a Felemelkedésben.

Szeretettel várlak!

Rózsás Andrea

Bemutatkozás, programok: https://felemelkedes.com/bemutatkozas/

Felemelkedés tanfolyam 3 – Belső Istennő résztvevői:

Felemelkedés tanfolyam 3, Belső Istennő tanfolyam résztvevői, Rózsás Andrea