Iratkozz fel az email listámra

Érj el valódi ugrást a spiritualitásodban és teremtsd meg az új, magasabb szintű énedet!

A TE FELEMELKEDÉSED
ONLINE WORKSHOP SOROZAT

Felemelkedő képességek elsajátítása a racionális -, és intuitív tudás arany középútján

A Te felemelkedésed, ONLINE, ÁTALAKÍTÓ WORKSHOP SOROZAT - Rózsás Andrea
Felemelkedés

Itt az idő, hogy a földi pokolból a földi paradicsomba emelkedj!

A te Felemelkedésed online workshop sorozaton megtanulod hogyan válj Felemelkedővé, vagyis, hogyan emelkedj a jelenlegi tudatszinted fölé, ahol megtalálod a Felsőbb erődet anélkül, hogy elvesznél a spirituális „rózsaszín ködben”. Megismerkedsz a Felemelkedés-modellel, amivel megteremted a saját Felemelkedésed biztonságos terét, ahol folyamatosan emelkedhetsz és egyre közelebb kerülsz a Felsőbb Éned tudatszintjéhez. Ezzel nem csak önmagadért, hanem az egész emberiség tudatszintjének Felemelkedésért is teszel, hogy az emberi tudat az egó uralta zárt földi pokolból a Felsőbb Én bölcsességével vezetett földi paradicsomba emelkedjen és a magasabb szintű lehetőségeihez hozzáférjen. 

Kiknek ajánlom?

A te Felemelkedésed workshop sorozatot azoknak a modern nőknek ajánlom, akik el szeretnék sajátítani hogyan teremtsenek egyensúlyt a racionális és intuitív részük között, amivel az életüket harmonikusabbá teszik és egy magasabb szintre emelik.

Szükség van rád, hisz senki sem tud felemelni téged nélküled!

FELSŐBB ÖNMEGVALÓSÍTÁS

A Felemelkedés a hétköznapokban történik. Csatlakozz hozzánk és a Felemelkedés-modell alapján megteremtjük az Új Énedet, hogy képessé válj egy felsőbb szinten megvalósítani önmagad! A workshop sorozat során olyan Felemelkedés képességeket fejlesztesz ki, melyekkel lesz elég bátorságod, tudásod, tapasztalatod, önbizalmad, hogy a tudatosságod felsőbb szintjére emelkedj és azt az életet éld, amire születtél! A te Felemelkedésed workshop sorozattal kifejleszted a Felemelkedés-tudatosságodat és megérted, hogy te is elérheted azt, amit a Mesterek elértek, akár itt és most, ebben az életedben. A Felemelkedés kapuja nyitva áll előtted is!

A te Felemelkedésed online workshop sorozat két részből áll: az első része AZ ALAPOK, a második része a TARTÓOSZLOPOK.

A TE FELEMELKEDÉSED ONLINE WORKSHOP SOROZAT I. RÉSZE:

AZ ALAPOK

AZ ALAPOK tudást, képességet, eszközöket, technikákat ad számodra ahhoz, hogy:

  • a jelenleginél magasabb szintre emeld az életedet, hozzáférj a Felsőbb erődhöz,
  • megteremtsd az Új Énedet,
  • többet legyél képes tenni, többet érj el,
  • Felemelkedés döntést hozz, amivel a hétköznapokban is képes leszel könnyebben, jobb döntéseket hozni.
  • kifejlessz egy mélyen szeretettel teli, kedves és biztonságos kapcsolatot önmagaddal,
  • szeretetet fogadj el másoktól,
  • kifejleszd a Felsőbb hitre való képességedet, ami hihetetlen hatékony változást hoz az életedbe,
  • képes legyél alkalmazni a Felemelkedő Tisztító Szertartást és megtudd mi a fejlődésed következő lépése…
  • …. és megannyi mást is, olvasd el a Visszajelzéseket az oldal alján!

A Felemelkedés-modellel lefektetjük a Felemelkedésed alapját

A TE FELEMELKEDÉSED workshop sorozat I. része 4 modulból áll. A workshop sorozat során egy erős, stabil, szilárd alapot hozunk létre, amin biztonságosan emelkedhetsz, hogy egy magasabb szinten megvalósítsd önmagad. Megtanulod mik a Felemelkedésed alapkövei, amiket közösen életre keltünk.

1. modul: A döntés

A Te Felemelkedésed workshop sorozat 1. modulján a DÖNTÉSről fogunk beszélni, hogy a jelenlegi helyzetedből tudatosan a Felemelkedés mellett dönthess, mellyel elkezdődhet a te Felemelkedésed. Egyszerűnek hangzik, de hiszitek vagy sem, sokan vannak azok, akik tudnak a Felemelkedésről, tanulnak róla, de tudatosan még nem döntöttek a saját Felemelkedésük mellett! Ezen a workshopon egy új perspektívából fogod látni az életedet, ráébredsz, hogy te is Felemelkedhetsz és ezt Felemelkedés képességekkel és Felemelkedés gyakorlatokkal is megerősítjük.

Ezen a workshopon megtudod hogyan válj Felemelkedővé, hogy kiszabadítsd magad az elakadásból és a magasabb szintű lehetőségeidhez felérj és megvalósítsd azokat. Végig vezetlek benneteket a Felemelkedésetek első alapkövének letételén, amivel elkezded a saját Felemelkedés házad, Felemelkedés tered építését, ahol biztonságban megteremted az új Énedet. Aktiváljuk a Felemelkedés mintádat, megerősítjük érzelmileg, racionálisan és energetikailag is. Elsajátítod a Felemelkedés döntéshozatal képességét, amivel a hétköznapokban is képesebb leszel könnyebben, jobb döntéseket hozni. 

2. modul: A szeretetÖn-szeretet


A 2. workshopon a SZERETETre fordítjuk minden figyelmünket. A workshop során egy olyan magasabb szintű kapcsolatot fejlesztesz ki önmagaddal, ami mélyen szeretettel teli, kedves és biztonságos és ami képessé tesz arra, hogy másoktól szeretetet fogadj el. Az Önszeretet gyakorlattal a leginkább szerethető énedet kelted életre.

3. modul: A hitHol van a Megváltó?


A Felemelkedő ember képes meghaladni a dogmatikus rendszereket. Ezen a workshopon megtanulod hogyan segíti a Felsőbb hit a Felemelkedésedet.

4. modul: A spirituális tudás Mit üzen az Univerzum?

A 4. modulon a SPIRITUÁLIS TUDÁS a témánk és a következő technikákat sajátítod el:

Tértisztítás,

Önmagad energetikai megtisztítása,

A tenyércsakra aktiválása,

Kártyahúzás,

Inga használat.

A workshopon azt is megtudod, hogy mi a fejlődésed következő lépése.

KÖVETKEZŐ KEZDÉSI IDŐPONT

KÖVETKEZŐ KEZDÉSI IDŐPONT: 2024. június 19. Kérd e-mailben a tájékoztatót! E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

Ezen a napon kapod meg az 1. workshop videóhoz a hozzáférést és a videót megnézheted bármikor, amikor neked a legkényelmesebb, vasárnap éjfélig. A további workshopokhoz a hozzáférést egyesével, hetente, szerdai napokon kapod meg és adott hét vasárnap éjfélig van lehetőséged megnézni a videókat.

Iratkozz fel kérlek a hírlevélre, hogy minden aktuális tájékoztatást időben megkapj!

EXTRA KEDVEZMÉNYEK, AJÁNDÉKOK

A Lélekzet hírlevél Olvasóknak értékes extra kedvezményeket is ajánlok, amit csak hírlevélben küldök. Iratkozz fel a hírlevélre a jobb felső sarokban, hogy te is megkapd az értékes extra kedvezményeket!

Minden további információt e-mailben küldünk! Információkérés: andrea@lelekzethaz.hu

INFORMÁCIÓ, REGISZTRÁCIÓ
Jelentkezz e-mailben és minden tudnivalót elküldünk!

E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

13 évnyi munka (tanulás, érzékelés, kutatás, fejlesztés, tanítás) után 2020-ban állítottam össze a Felemelkedés-modellt, amivel képessé válsz stabil alapokon biztonságos módon folyamatosan emelkedni, hogy elérd a Felsőbb Énedet. Alig várom, hogy átadjam ezt a tudást neked is. Emelkedj velünk te is!

Szeretettel várlak!
Rózsás Andrea

A LÉLEKZET Emelkedés Program vezetője, Feminin Power™ Transzformációs facilitátor és vezető, Felnőttképző (Felnőttképzési szám: B/2020/000064)

A te Felemelkedésed workshop sorozat a LÉLEKZET Emelkedés Program része. LÉLEKZET Emelkedés Program: https://felemelkedes.com/emelkedes-program/

A TE FELEMELKEDÉSED WORKSHOP SOROZAT RÉSZTVEVŐI VISSZAJELZÉSEK

Olvasd el mit mondanak azok a résztvevők, akik már elvégezték A te Felemelkedésed workshopsorozatot és lefektették a Felemelkedésük alapját!

„Szeretném megosztani Veletek a tapasztalataimat. 7 és fél éve Rózsás Andrea Tanítótól tanulok. Amikor megismerkedtünk gyakorlatilag egy hajszálon lógott az életem. Nem volt normális párkapcsolatom, nem volt otthonom, megélhetési nehézségekkel küzdöttem, az egyetemi tanulmányaim félbe hagyását terveztem, folyamatosan a szüleimmel harcoltam és még folytathatnám a sort. Ellenben nagyon spirituális voltam, sokat használtam a már elsajátított energiatechnikákat, meditáltam és persze nagyon tudtam a tutit. Andi mindig a cselekvés fontosságára hívta fel a figyelmemet, és a fizikai szintű életem rendbetételét hangsúlyozta. Akkoriban egyáltalán nem értettem ennek a fontosságát. A mai napig nem hallottam más spirituális tanítótól a fizikai szintű cselekvés szükségességét és a fizikai élet stabil megalapozásának fontosságát. Ha körbe nézek, legtöbb esetben olyan tanítókat látok, akik a fizikai életben nehézségekkel és hiányosságokkal küzdenek, ellenben nagyon spirituálisak és „nagy” spirituális képességekkel rendelkeznek. Biztonsággal és bizalommal tölt el, hogy Rózsás Andrea személyében olyan Tanítótól tanulhatok, aki saját életével szolgál például tanítványainak.

Andinak hála, sikerült lehorgonyozni az életemet, rendbe tettem a párkapcsolatomat, férjhez mentem, épp a 2. gyermekünket várjuk (aki egyébként „A Te Felemelkedésed workshop” bébi ❤), egy szép családiházban élünk, építészmérnök lettem, anyukám az egyik legfontosabb szövetségesem lett és még sorolhatnám. Hálás vagyok a rengeteg segítségért, támogatásért és tanításért amit Anditól kaptam és köszönöm, hogy soha nem mondott le rólam, akkor sem amikor én már lemondtam volna magamról… 

Ezúton szeretném ajánlani mindenkinek A Te Felemelkedésed workshopot, ahol csodás tapasztalásokkal és felismerésekkel gazdagodtam, melyek segítenek még jobbá tenni az életemet. A workshop gyakorlatias részei ráébresztettek, hogy szeretem a gyakorlatias oldalamat és ha tudatosan figyelek rá, igazán jó vagyok benne. A közös energiamunka olyan erővel töltött fel, hogy napokig úgy éreztem, mintha folyamatosan sütne rám a Nap. Jobban megértettem a Felemelkedést; segítséget kaptam a saját Felemelkedési szakaszomhoz; nagyfokú biztonságérzetet adott a workshop; elméleti tudással gyarapodtam a Felemelkedés, a spiritualitás és a hétköznapi élet szintjén. Köszönöm Andi! ❤ Csodás élményeket kívánok mindenkinek ezen a csodás workshopon!” – Brigitta.

„Megtanultam hogyan tudom szeretni önmagam. Már ezelőtt is hallottam róla, hogy szeressem önmagam, tudtam, hogy valahogy szeretni kell önmagam, de eddig nem tudtam hogyan. A te Felemelkedésed workshop sorozat 2. workshopján megtudtam, megtanultam és működik. A 3. workshop után eltűnt az aggódásom. Sokat aggódtam előtte. Egy kicsi sem maradt. Teljesen eltűnt!” – Niki.

„Ismét nagyon sokat adott ez a workshop sorozat is. Felemelő élményeket, megtapasztalásokat és nagyon sok gyakorlati tudást is. És amit fontosnak tartok megemlíteni, hogy már kézzel fogható, szemmel látható eredményei vannak az életemben. Köszönet érte, Andi! ” – Zsuzsanna.

„Számomra A te Felemelkedésed workshop sorozat megadta, hogy igazán szeressem magam, higgyek önmagamban és merjek az életemben döntéseket meghozni. Mind a 4 alkalom különleges volt és csodás gyors fejlődést hozott nekem. Önfeledten tudok örülni a létezésnek, hitem teljesen megerősödött. Alkalmazom a tanultakat.” – Betti. 

„Drága Andrea! Hálával és szeretettel köszönöm meg A te Felemelkedésed workshop mind a négy alkalmát. Számomra a saját életemre nézve, különleges felismerést kaptam. Ami igazán eddig fontos volt nekem, engem szolgált legkevésbé.  Rá kellett jönnöm és el kell gondolkodnom, hogy életem során milyen fontossági sorrendet alakítottam ki eddig és hogy mi az amin sürgősen változtatnom kell. A Magam szeretete és saját magamra fordított idő   / Az Én Idő /   ami nagyon fontos. Köszönöm, hogy rávilágítottál és meg is alapoztuk a gyakorlatokkal a tennivalókat. A meditációban megélt tapasztalatok csodálatos élményt adtak. Igyekszem ezt az áldott tudást most már a magam útján használni és élni vele. Áldás és végtelen szeretet legyen kísérőd utadon! Ölellek Joli.”

„Csodálatos volt minden perce A Te Felemelkedésed workshop sorozatnak! Rengeteg tapasztalattal, felismeréssel és kézzel fogható eredménnyel gazdagodtam. Hálásan köszönöm!” -Brigi.

„Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem a Te felemelkedésed workshop sorozatnak! Rengeteg energiát adott minden egyes alkalom, erősítette bennem az elfogadást, a tudatosságot. Nagyon köszönöm! Ha lesz lehetőség rá, nagyörömmel csatlakoznék a folytatáshoz is.” – Kati.

VAN FOLYTATÁS!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás