Iratkozz fel az email listámra

Az emberi evolúció magasabb szintre emelkedése:

FELEMELKEDÉS

Fejlődés a racionális-, és az intuitív tudás arany középútján

A világunk éppen átalakul és ezt az ugrásszerű átalakulási folyamatot FELEMELKEDÉSNEK hívjuk. Az emberiség fejlődésének következő szintjére emelkedünk hihetetlen sebességgel, ugrással. A Felemelkedés folyamata több síkon, több szinten történik. Az emberiség a jelenlegi fizikai-, lelki-, szellemi fejlettségi szintjéről egy magasabb szintre emelkedik. A Felemelkedés a fizikai síkon az anyagi világ, az anyagi rendszerek, a gazdasági-, politikai-, környezetvédelmi-, pénzügyi-, egészségügyi-, vezetési-, oktatási-, tanulási rendszerek, módszerek átalakulását, egy magasabb szintre való felemelkedését jelenti. A lelki síkon az érzelmek, a lelki élet átalakulását, átalakítását és egy magasabb szintre való felemelését jelenti új módszerekkel, új módokon. A Felemelkedés a szellemi szinten a gondolatok, a világlátás átalakulását, átalakítását és egy magasabb szintre való felemelését jelenti új módszerekkel, új módokon. A cél egy magasabb szinten élni, érezni és gondolkodni, vagyis a Felsőbb Ént megvalósítani itt a Földön ebben az életünkben.

Ez alapján egyértelmű, hogy a Felemelkedésben mindenkinek van szerepe és mindenkinek fontos szerepe van!

2007. októberében a Felemelkedés megvalósíthatóságának üzenetét kaptam, s azóta foglalkozom a Felemelkedéssel. A misszióm, hogy ezt minden lehetőségemmel támogassam. A spirituális önismeret, a belső érzékelés és a feminin erő fejlesztésével, a tudatosság növelésével, átalakító facilitációval, elméleti tudással és intuitív módon a Felemelkedésért dolgozom. Tanfolyamaimon, előadásaimon, csoportjaimban, könyveimben nem csupán információkat adok át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínálok, melyekkel segítek felemelni az életed és egy magasabb szinten megvalósítani önmagad.

A racionális-, és az intuitív tudás arany középútján vezetem a hozzám fordulókat a LÉLEKZET Emelkedés Programmmal: https://felemelkedes.com/emelkedes-program/

Szeretettel köszöntelek az ÚJ ARANYKOR küszöbén!

Rózsás Andrea

A LÉLEKZET Emelkedés Program vezetője,

Feminine Power™ Transformational Facilitator and Leader / Transzformációs facilitátor és vezető, Felnőttképző (nysz: B/2020/000064). A bemutatkozásomat az oldal alján találod.

új aranykor - felemelkedés

ÚJ ARANYKOR??? FELEMELKEDÉS???

Ez lenne az?

Sajnos, amit most a fizikai síkon látunk megvalósulni, az nem úgy tűnik, mintha az Új Aranykor küszöbén állnánk. Amit a fizikai szemünkkel látunk, az leginkább harc, támadás, küzdelem és az ebből fakadó fájdalom és gyűlölet.

Hogy lehet ez?

Az emberiség fejlődésében hatalmas ugrás van folyamatban. Egy meghatározó ponthoz érkeztünk. Ahhoz a ponthoz, ahol az eddig jól ismert negatív megnyilvánulásokat, negatív emberi tulajdonságokat, erőket, energiákat át kell alakítanunk, mert az új világban nincs helyük. Nincs helye a hataloméhes, egoista törekvéseknek, a csalásnak, az áldozat szerepnek és egyéb játszmáknak, a kényszeres és parttalan küzdelmeknek, harcnak, a szenvedésnek, a félelemnek, rettegésnek. 

A (fizikai) látszat és a valóság ellentmondása csak illúzió. A folyamat elkezdődött mind személyes, mind világi szinten, azaz belül és kívül is! Feloldódik az éles határ a tudatos és a tudattalan között. Amit látunk, az az, hogy a nehéz, eddig a tudattalan mélyére száműzött, eltitkolt negatív tartalmak a felszínre kerülnek, nagy erővel előtörnek azért, hogy meglássuk, felismerjük őket és minden rosszat jóvá alakítsunk bölcsen, a kegyelem és a szeretet erejével.

Egy jobb világot építhetünk.

Itt az idő - felemelkedés
Felemelkedés az Aranyszív energiájába

ITT AZ IDŐ!

 

Minek jött el az ideje?

Egy 3,6 millió éves lábnyom igazolja, hogy őseink már akkor 2 lábon jártak, amikor agytérfogatuk még semmivel sem volt nagyobb a mai csimpánzénál. 2 millió évvel ezelőtt élő ősember, a Homo Habilis agytérfogata a mai ember agytérfogatának kb. a fele. A ma élő ember a Homo sapiens sapiens alfaja 30 000 éve alakult ki. Ebben az időszakban elképesztően gyors az agytérfogat növekedése. (Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Emberr%C3%A9_v%C3%A1l%C3%A1s)

Ugye nem gondolja senki, hogy a 30 000 évvel ezelőtt kialakult emberi faj, a Homo sapiens sapiens alfaja a végső, kifejlődött, legmagasabb szintje az emberi fajnak? 

2012. december 21. a Maya időszámítás szerinti nagyciklus vége és egyben az új ciklus kezdetének pontos dátuma. Egy Maya nagyciklus közel 26 ezer évet jelent. Ha az időben visszamegyünk 26 ezer évet, egy maya nagyciklust, akkor ott az emberi faj ugrásszerű átalakulását találjuk. Európában a Neandervölgyi ember 30 000 évvel ezelőtt halt ki. A Neandervölgyiek anatómiailag még nem voltak képesek a nyelv és a beszéd használatára sem. A Homo Sapiens, azaz a modern ember maradt fenn és a fejlődés ugrásszerű volt (kommunikáció, használati tárgyak készítése, szertartások, ünnepségek, kultúra, zene, tánc, mágia). 

2012. december 21. a mi kollektív Felemelkedésünk szellemi szintű kezdődátuma. Az átalakulás láthatóvá válik az egész Földön. A mi generációnknak adatott meg az a kozmikus lehetőség, hogy éljünk ezzel a lehetőséggel, éljünk az új energiákkal és véghezvigyük az emberiség fejlődésének következő ugrását, felemelkedését, felemeljük az emberiség tudatszintjét és megteremtsük a Felsőbb embert és megvalósítsuk a bölcsesség új, Aranykorát.

Felemelkedés a földi mennyországba

MI AZ A FELEMELKEDÉS?

A FELEMELKEDÉS az emberiség kollektív, belső átalakulási folyamata, ugrásszerű fejlődése, az emberi evolúció magasabb szintre emelkedése.– Rózsás Andrea. 

Eljött az ideje annak, amit az emberiség oly régóta vár, eljött az ideje, hogy megszülessünk az új tudatosságba. E folyamat során átalakulunk, az ember új emberré válik. Tudatunk új síkokra terjeszkedik, emelkedik rezgésszintünk, Felemelkedünk.

Megvalósítjuk az új emberiséget, az új Földet, az Új Aranykort. MI, akik MOST itt vagyunk! Megvalósítjuk a béke, a harmónia, a szeretet , a bölcsesség állapotát, a Shambalát, a Mennyeket a Földön és megnövekedett kreatív erőinkkel végre békében az álmainkat élhetjük.

Mindez mit jelent?

Azt jelenti, hogy a folyamat végén kiterjedt tudatossággal, kifejlődött belső képességekkel, megerősödött hittel, bizalommal, megtisztult fizikai testtel, félelem nélkül, a szívéből irányítva éli az emberiség az életét bölcsebben, könnyedebben, boldogabban, biztonságban, vagyis megvalósítjuk a Felsőbb Én állapotot. A Felemelkedés itt a Földön történik.

Mindehhez mi szükséges?

A FELEMELKEDÉS SZERETET, TUDÁS ÉS AZ EZEK ALAPJÁN VALÓ CSELEKVÉS, AMI EGY MAGASABB SZINTŰ, TUDATOS LÉTBE VEZET.

©RÓZSÁS ANDREA 2015.

RÓZSÁS ANDREA

Rózsás Andrea

Feminine Power™ Transformational Facilitator /Transzformációs facilitátor (csoport coach) és Feminine Power™ Transformational Leader/ Transzformációs vezető, Spirituális Önismereti- és Felemelkedés Tréner, képzett Humánegészségügyi Hangterápia Mester, visszavonult Integrated Energy Therapy® Trainer, hivatalos felnőttképző (Nysz: B/2020/000064). Andrea a LÉLEKZET® Emelkedés Program, a LÉLEKZET® Feminin Erő Program, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. A LÉLEKZET név és a szimbólum a saját, bejegyzett védjegye.
Andrea mélyen elkötelezett abban, hogy a nőket a jelenlegi énjük fölé emelje. A racionális és az intuitív tudás arany középútján átalakító facilitációval, a feminin erő fejlesztésével, a spirituális önismeret és a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik, amivel 2007 óta foglalkozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyveiben nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít felemelkedni az elakadásból és egy magasabb szinten megvalósítani önmagad. Több száz tanfolyamot, programot vezetett több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és férjével boldog házasságban él. 

BEMUTATKOZÁS

A diplomával és felsőfokú angol nyelvtudással rendelkező, tanúsított Feminin Power™ Transzformációs Facilitátor és Vezető, Integrated Energy Therapy® Tréner, Humánegészségügyi Hangterápia Mester, az Integrált alternatív pszichológiai-, parapszichológiai-, önismereti és valláspszichológiai hároméves képzést sikeres vizsgával teljesítő Andrea a kivételes szakértelem, intuitív bölcsesség és nőközpontú megközelítés páratlan ötvözetével rendelkezik. Veleszületett erős belső érzékeléssel bír, és ezt az adottságot elkötelezett képzéssel szorgalmasan csiszolta, nem csak hagyta, hogy belső világa irányítás nélkül törjön elő. A magyar és nemzetközi mestereknél eltöltött tanulóévek gazdagították megértését, sokféle szemléletet és mély meglátást hoztak számára, de a nagyobb megértésre való törekvése messze túlmutatott az osztályterem falain. A rendszeres napi meditáció élete természetes részévé vált, miközben a létezés magasabb állapotaiba való Felemelkedés titkait kutatta. Ez az utazás nem pusztán tudományos törekvés volt, hanem a mélyebb igazságok keresése, amelyek megvilágítják a magasabb tudatossághoz vezető utat. Kimunkált belső érzékelésének, megértésének és kitartó elkötelezettségnek köszönhetően Andrea elkezdte megfejteni a Felemelkedés megfoghatatlan kódjait, és végül összeállította forradalmian új, úttörő keretrendszerét, a Felemelkedés-modellt.

A Felemelkedés-modell az átalakulás odüsszeiája, egy utazás, ahol az arany középút az iránytű, ami a tudatosság emelkedett birodalmaiba vezet. Ez az utazás nem egy távoli jövőben bontakozik ki, hanem itt és most, lehetővé téve az egyének számára, hogy ebben az életükben megvalósítsák a Felsőbb Énjüket.  Ez a modell tükrözi Andrea rendíthetetlen elkötelezettségét abban, hogy a nőket jelenlegi énjük fölé emelje. A Felemelkedés-modellt A te Felemelkedésed online workshop sorozattal adja át, ami saját rendszerének, a LÉLEKZET Emelkedés Programnak a része.

Andrea évtizednyi tanítási tapasztalattal rendelkezik, miközben oktatóként nemzetközi elismeréseket szerzett. Az erő homlokzata mögött azonban egy olyan nő rejlik, aki mély megpróbáltatásokkal nézett szembe. Útja gyakran magányos volt, két világ között lavírozott: túl spirituális volt a racionális emberek számára, és túl racionális a spirituális beállítottságúak számára. Ez a kettősség az elszigeteltség érzéséhez vezetett benne, úgy érezte sehol sincs helye. Emiatt az érzés miatt, hogy nem igazán illeszkedik sehová, nem merte felfedni valódi képességeit senki előtt a belső körén kívül.  Andrea kihívásai azonban az ereje olvasztótégelyévé váltak. Bár mindkét világban élt, egy idő után felismerte, hogy nem élhet teljes életet így, de nem is lesz jó vége, ha belepréseli magát akár a racionális, akár a spirituális emberek közé, és megfelel az ottani elvárásoknak és racionális emberként az anyag és az ész szentsége nevében kineveti és bolondnak nézi a spirituálisokat, illetve spirituálisként Máriának vagy Jézusnak érezve magát elszáll a rózsaszín ködben. Miután nem találta, Andrea elkezdte megteremteni a saját helyét. Erőteljes belső érzékelését, intuitív tudását igyekezett egyensúlyba hozni az elméleti tudásával, és a pragmatikus bölcsességgel. Felsőbb Énjével való kapcsolata megértéssel párosult és átvezette őt az élet megpróbáltatásain. Ez a belső bölcsesség az, ami a mai napig megvilágítja az útját és átkormányozza őt a legsötétebb időkön, feltárva az emberi evolúció mély megértését.  Éppen ezt az utat képes megmutatni a mai nőknek, akik hozzá hasonlóan igyekeznek túllépni a korlátokon, és felvállalni valódi lehetőségeiket.

Andrea útja a belső érzékelés elfogadásáról, a józan ész fontosságáról, a racionális és intuitív tudás egyensúlyba hozásának erejéről tanúskodik. A meg nem értettség és a sehova nem tartozás érzésével kapcsolatos tapasztalatai mélyen rezonálnak az átalakító útjukon lévő nők küzdelmeivel. Hitelessége és elkötelezettsége, hogy segítsen a nőknek egy magasabb szinten megtalálni a helyüket, a céljukat, nem csupán vezetővé, hanem rokon lélekké teszi őt az önfelfedezés e mélyreható expedícióján. Sebezhetősége az ő ereje, és utazása inspiráló tanúságtétel arról, hogy az önmegvalósítás felé vezető úton milyen erőt lehet találni, ha összhangba kerülünk valódi énünkkel.

Az életünk, minden, amit tapasztalunk egy állandó áramlás, egy fejlődési folyamat. Az egyik kapu nyitja a másikat és a kulcs nálunk van.

ÖRÖK ÁRAMLÁSBAN

A következő felsorolásban találod a diplomámon és felsőfokú végzettségeimen túli képzéseket melyeken részt vettem, a teljesség igénye nélkül, valamint az új LÉLEKZET programokat, workshopokat, melyeket elindítottam és a könyveim megjelenéseit. 

2024:

2022:

2021: 

 • Feminine Power™ Certified Transformational Leader – Transformational Leadership Certification Program, egyéves képzés és gyakorlat nemzetközi női felsővezetőkkel, Woman-Centered Coaching, Training and Leadership Intézet (USA). A vizsgaanyagomat 2022-ben nyújtottam be és sikeres vizsgát tettem.
 • elindítottam A te Felemelkedésed online workshop sorozatot, ami a LÉLEKZET Emelkedés Program 3. szintje,
 • elindítottam a Spirituális Önismereti Koordinátor képzést, ami a LÉLEKZET Emelkedés Program 4. szintje.

2020:

 • A világ átalakul és velem mi lesz? A te Felemelkedésed c. könyvben kiadtuk a Felemelkedés-modellt, 
 • megtartottam az első, élő, online Lélekzet Felemelkedés órát
 • Feminine Power™ Mastery képzés, Women Centered Coaching, Training and Leadership Intézet (USA).

2019:

 • Feminine Power™ Transformational Facilitator – Facilitation Certification Program, egyéves képzés, nemzetközi gyakorlat és vizsga, Women-Centered Coaching, Training and Leadership Intézet (USA). A vizsgámat egy pszichológus-pszichoterapeuta professzor és a nemzetközi coach szövetség egyik tagja értékelte. Kiváló értékelést kaptam.
 • elindítottam az első Feminin Erő képzésemet: Szeretetkapcsolatok workshop.
 • létrehoztam a Feminin Erő honlapomat az önmegvalósító nők támogatására,

2018:

 • Madeira szigetén felvettük a Földanya meditációt,
 • megtartottam az első magyar nyelvű IET® Master Instructor képzést.

2017: 

 • megjelent az első könyvem, A Felemelkedés rózsái kiadvány, ami egy önállóan végezhető képzés, spirituális önismereti könyv kártyacsomaggal, díszdobozban,
 • Integrated Energy Therapy® Trainer Certification class – Stevan Thayer, Kingston, USA.

2016: 

2015: 

 • elindítottam a Felemelkedés -Arany Mester tanfolyamot, ami a LÉLEKZET Emelkedés Program 2. szintje, 
 • elindítottam a LÉLEKZET 88-as Programot.
 • megtartottam az első Felemelkedés előadást, 
 • Angel Diamond® Source Healing – Mieke Michielsen, Kristallenport, Belgium,
 • elnyertem a nemzetközi Top IET® Instructor 2015 címet.

2014: 

 • A LÉLEKZET HÁZ megnyitása,
 • Transz és tudat – belső utazás, elméleti és gyakorlati kurzus – Paulinyi Tamás, a Lélekzet előadások szervezésében. 
 • SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) elindítása (ami még jelenleg is aktív, havonta egyszer végezzük).
 • Integrated Energy Therapy® Master-Instructor Training – Mieke Michielsen (Hollandia),
 • Humánegészségügyi Hang- és Rezgésterápia, egyéves kurzus.
 • elnyertem a nemzetközi Top IET® Instructor 2014 címet.
 • leírtam az első Boldogújéves üzenetet, ami 2015-re szólt- azóta is megosztom minden év elején az aktuális Boldogújéves Felemelkedés üzenetet.

2013: 

 • Spirituális Önismereti Tanfolyam indítása, ami a LÉLEKZET Emelkedés Program 1. szintje és már több városban is elérhető.
 • a Lélekzet előadások indítása,
 • Integrált alternatív pszichológiai és valláspszichológiai egyéves képzés – Szintézis Szabadegyetem,
 • Ultra-PSZI – ultraintenzív parapszichológiai tanfolyam – Paulinyi Tamás, a Lélekzet előadások szervezésében,
 • 3 szintű meditációs és gyógyító kurzus (beavatás, ősi meditációs technikák) – Acharya Shree Shankar megvilágosodott indiai mesterrel,
 • Satsang – heti gyakorlás Acharya Shree Shankar megvilágosodott indiai mesterrel,

2012: 

 • Hermetikus asztrológia – Göncöl Szellemtudományi Szabadegyetem,
 • Integrált alternatív pszichológiai és önismereti akkreditált, egyéves képzés és vizsga – Szintézis Szabadegyetem.

2011: 

 • Tarot tanfolyam, egyéves,
 • Integrált alternatív pszichológiai és parapszichológiai akkreditált, egyéves képzés és vizsga – Szintézis Szabadegyetem. 

2007: 

 • Energetikai anatómia – Nemzetközi és Magyarországi Tudományos Metafizikai Oktató-Kutató Intézet és Szövetség.

A LÉLEKZET név és a szimbólum a hivatalosan bejegyzett védjegyem (lajstromszám: 202 384).

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

EMELKEDÉS PROGRAM:

Spirituális Önismereti Tanfolyam
Felemelkedés 1. – Arany Mester tanfolyam; 
Felemelkedés 2. – Felsőbb Én tanfolyam; 
Felemelkedés 3. – Belső Istennő;
A te Felemelkedésed online workshop sorozat
Spirituális Önismereti Koordinátor képzés;

FEMININ ERŐ PROGRAM

KÖNYVEK:

A tudatosság fejlesztéséhez:
A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI
Spirituális Önismereti könyv kártyacsomaggal, díszdobozban

A világ átalakul. És velem mi lesz?
A TE FELEMELKEDÉSED

MEDITÁCIÓ, ENERGIA GYAKORLAT:

Földanya ereje – Energetikai feltöltés
SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)
FELEMELKEDÉS ÓRA

FACEBOOK:

LÉLEKZET KÖZPONT

FELEMELKEDÉS -Rózsás Andrea FACEBOOK CSOPORT

FELEMELKEDÉS ENERGIA

WEB:

FEMININ ERŐ
FELEMELKEDÉS